Viime torstaina ilahdutin työkavereita tulevan lomani kunniaksi ja leipasin mansikka-mariannekakkua. Resepti oli minulle uusi ja se on peräisin uusimmasta Maku-lehdestä (4/2014)
Tuossa jokin aika sitten kyselin teiltä, mitäs meillä oikein grillattaisiin. Mustekala sai eniten ääniä, joten mustekalaa, tai oikeastaan kalmaria, kuten reseptiä tarkemmin kääntäessäni tajusin, sen sitten piti olla
Poikettiin sunnuntaina siskon luona vähän puuhommissa. Hommien lomassa tuli juttua maikkarin katastrofikokki-ohjelmasta, mitä en ole itse seurannut ollenkaan
Saatiin seuraksi pihalle vielä yksi lomalla oleva hoidokki pikkuveljensä ja äitinsä kanssa. Löysin tälläisen ihanan keiton tuolta ulkomaalaisilta blogi-sivuilta ja olen tätä jo moneen otteeseen ollut tekemässä
Mehevä Daim-kakku. Keittiön pöydällä on pyörinyt jo jonkun aikaa tupla Daim. Se on todellakin kummallinen juttu sillä yleensä vastaavanlaiset herkut päätyy parempiin suihin alta aikayksikön
Täyteläinen juuressosekeitto. Tänään tein juuressosekeittoa ja se oli aivan mielettömän hyvää. Kiitos siitä, että viimeinkin muistin lisätä loppuvaiheessa keiton joukkoon balsamicokastiketta
Tein työkavereille pikaisesti herkullista suklaa- kinuskijuustokakkua lomalta paluun kunniaksi. Kakku on gluteeniton, mutta niin kiireellä tehty, että ylempi kerros ei ihan täysin kunnolla ehtinyt edes hyytymään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.