Viime torstaina ilahdutin työkavereita tulevan lomani kunniaksi ja leipasin mansikka-mariannekakkua. Resepti oli minulle uusi ja se on peräisin uusimmasta Maku-lehdestä (4/2014)
Tuossa jokin aika sitten kyselin teiltä, mitäs meillä oikein grillattaisiin. Mustekala sai eniten ääniä, joten mustekalaa, tai oikeastaan kalmaria, kuten reseptiä tarkemmin kääntäessäni tajusin, sen sitten piti olla
Poikettiin sunnuntaina siskon luona vähän puuhommissa. Hommien lomassa tuli juttua maikkarin katastrofikokki-ohjelmasta, mitä en ole itse seurannut ollenkaan
Saatiin seuraksi pihalle vielä yksi lomalla oleva hoidokki pikkuveljensä ja äitinsä kanssa. Löysin tälläisen ihanan keiton tuolta ulkomaalaisilta blogi-sivuilta ja olen tätä jo moneen otteeseen ollut tekemässä
Tein työkavereille pikaisesti herkullista suklaa- kinuskijuustokakkua lomalta paluun kunniaksi. Kakku on gluteeniton, mutta niin kiireellä tehty, että ylempi kerros ei ihan täysin kunnolla ehtinyt edes hyytymään
Jauhoton taikina on viimeinkin Instagramissa. Hyvää kannattaa odottaa. Näin tälläkin kertaa. Minulla on ollut muutamakin juhlan aihe, mutta en ole voinut aiemmin tehdä itselleni kakkua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.