Laita uuniin syvä uunipelti ja lorota pohjalle muutama sentti vettä. Ruoka(blogi)maailma kouhkaa tällä hetkellä kolmen raaka-aineen japanilaisesta juustokakusta
Lorota joukkoon vesi ja öljy. Ah, palasin juuri kotiin viikon Levin-reissulta, ja kyllä me vain asumme niin kauniissa, upeassa, puhtaassa ja monipuolisessa maassa, jonka luonto on oikeasti vertaansa vailla
Lorota suklaa ohuena nauhana vaahtoon. Olen vähän hurahtanut Koko Suomi leipoo -ohjelmaan. Aina katsottuani jakson, saan valtavan vimman toteuttaa jotain klassikkoa kotikeittiössä
Lorota vielä loppu marinadi kastikkeeksi. Olen parhaillaan kotona vauvan kanssa, ja jostain kumman syystä olen alkanut arvostamaan nopeasti syntyviä lounaita, jotka mieluiten valmistuisivat jo edellisenä päivänä mahdollisimman pitkälle
Lorota pannulta myös ihanan makuiset nesteet lautaselle. Nyt tuli hyvää. ). Väsymyksen alhossa tuijotin jääkaapissa olevaa jauhelihapakettia ja valmistauduin henkisesti perinteiseen jauhelihakastikkeeseen perunoiden kera
Lorota päälle oliiviöljyä. Roomalainen sisäpiha vuosia sitten. seinissä kauhtunut ruusunpuna, lasissa talon keskinkertaista punaviiniä ja lautasella tajuttoman herkullista paahdettua kanaa
Ylistyslaulumme Espanjan mustalle possulle jatkuu. Ibericoporsaan sisäfileen mahtavan vivahteikasta, hieman pähkinäinäistä makua ei kannata lähteä peittämään yltiöpäisellä maustamisella
Tähän mennessä parasta paellaa on syöty Restaurante La Langosteran terassilla Teneriffalla. Paella on (myös) ehdottomasti yksi lempiruokiamme, aina kun sen tekee huolella ja loistavista raaka-aineista
Espanjalaiskaupat pursuavat joulunaikaan erilaisista turrón-makeisista. Tuhtien nougat-levyjen valmistukseen käytetään perinteisesti hunajaa, manteleita, sokeria ja kananmunanvalkuaista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.