Hilloke tuli mieleen, tällä kertaa hieman vähemmän makea ja enemmän etikkainen. Taas kerran oli satoa kypsynyt sen verran, että piti niistä alkaa jotakin kehittelemään
mauste-, musta- ja rosépippuri, chili tai cayennepippuri. Lisäksi sitrushedelmät, viinietikka, valko- tai punaviini, rommi, konjakki,kukkien terälehdet, suklaa, mantelit, pähkinät
Minä ja Hannele Kokit ja Potit -blogista valmistimme kimpassa aprikoosihilloketta. Valmistimme pareittain kolmea erilaista hilloketta Rajamäen etikoita käyttäen
Tällä kertaa tein alkuun thai-tyylisenporkkana-kookoskeiton, pääruoaksi porkkanapihvejä, chilin ja sitruunan kanssa paistettuja jättikatkoja, sekä savulohimoussea
Resepti on kehitetty tilaustyönä Euro-East Oy. Kakun toinen tärkeä komponentti on paistetut omenapalat "Sharlotka" joka on osoittautunut todella monipuoliseksi raaka-aineeksi
Innostuin viime viikolla leipomaan näiden ihanien ja paljon kehuja keränneiden raparperi-valkosuklaamuffinssien lisäksi raparperimuffinsseja rapealla kaneli-kauramurupäällisellä
Huippukokin kotiruokaa-kirjasta. Mutta takaisin asiaan eli tähän "nam, tämähän on hyvää"-kehun. En ole mikään pannacotta-ekspertti, mutta parin ravintolassa
Ripauta hieman sokeria sekaan ja keitä kunnes hillokeesta on suurin osa vedestä haihtunut pois. Ja mitäpä muuta raparperin kaveriksi kuin mansikkaa - toimii aina
Sekoita tuorejuusto, raparperihilloke ja vaniljasokeri tasaiseksi. Raparperit on tällä hetkellä parhaimmillaan ja niinkuin jo joskus aiemminkin olen kirjoitellut, meidän pihalla niitä kasvaa mieletön määrä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.