Lisää suolaa, sinappia, omenaviinietikkaa tarpeen ja omien mieltymystesi mukaan. miksi ostaa kaupasta kallista ja teollista majoneesia, kun voi itse tehdä parissa minuutissa triplasti parempaa
Innostuin viime viikolla leipomaan näiden ihanien ja paljon kehuja keränneiden raparperi-valkosuklaamuffinssien lisäksi raparperimuffinsseja rapealla kaneli-kauramurupäällisellä
En ole aiemmin näitä vielä tehnyt ja nyt oli sitten marenkien aika. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri johon on sekoitettu vaniljasokeri, hiljalleen joukkoon
Etikkaa on monenlaista ja niin myös näissä viidessä. ½dl omenaviinietikkaa. Varmasti lähes tulkoon jokainen grillaa kesällä ja yhtä monelle se on yhtä kuin kesä
Raparperikausi on nyt parhaimmillaan ja puutarhat tuottavat satoa kotileipureiden iloksi. Valmistustapa – marengin japohjan yhdistelmä – erosi mukavasti omista resepteistäni
En muistakkaan milloin viimeksi jaoin täällä blogissa jonkun reseptin. On aika yksitoikkoisesti remonttiaiheissa pyöritty viimeisen melkein vuoden ajan, joka toki kertoo myös meidän elämän sisällöstä jotain
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.