Alla olevasta ohjeesta tulee mauya enemmän, kuin todennäköisesti tarvitset, mutta se on todella hyvää myös paahdettujenkasvisten päällä tai muidenaasialaistyyppistenruokien kanssa
Lämmitä maito, lisää hiiva, öljy ja kaikki mausteet ja alusta jauhoilla kimmoisa tasainen taikina ja anna taikinan kohota hyvin lämpimässä paikassa reilu ½ tuntia
Savolainenverenperimäni hyrisee. Pitkän linjan ruokatoimittaja ja keittokirjailija puhuu ruotsalaisen perinneruoan puolesta, muttei pane pahakseenkansainvälisenkeittiön suurta suosiotakaan
K. ä. v. i. n. t. k. a. s. m. e. u. p. l. o. h. r. j. ,. ö. y. S. d. E. L. A. J. R. -. P. T. V. 2. 6. c. 1. /. 4. (. ). 3. b. 5. 0. g. N. 7. f. d l. t l
J. a. l. k. u. n. v. o. i. s. e. t. ä. m. h. r. ,. y. ö. p. z. g. (. +. ). j. K. d. T. I. A. R. -. P. 4. 2. 5. 0. 1. 7. S. 3. %. 6. *. N. L. f. M. w. H. E. c. b. /. "
Ja tarkistin etukäteen että oli elänyt hyvän ja terveellisenelämän. Joku tuumaa, että olenmennyt aivan sekaisin again, mutta eiköskoirien safkaa valvota paremmin kuin ihmisten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.