Hirssi– ja täysjyväriisihiutaleet käyttäytyvät hyvin samalla tapaa kuin kaurahiutaleet, hirssihiutaleista tuli tuorepuurossa myös aika paksua, joten notkistin puuroa maidolla
M. i. k. ä. n. e. v. o. t. a. p. s. u. r. T. m. d. y. l. ö. j. ,. h. K. 1. S. g. V. O. 5. 0. ½. 2. 8. 3. (. ). L. R. Ä. A. J. -. f. 7. 6. N. H. P. °. C. d l. t l
H. a. l. i. n. o. e. s. k. r. m. t. v. u. ä. y. h. d. p. j. E. ,. K. P. ö. N. A. V. 7. 5. 0. g. T. F. f. L. (. ). -. U. O. M. J. w. 1. %. R. S. 2. 8. 3. c. b. Ö. Y. C. m l. t l
Tuntuipa mahtavalta palata taas hellan ääreen reilun viikon tauon jälkeen. Sairasteluepisodin päätyttyä kaikki ovat olleet erityisen onnellisia kahdesta eri raaka-aineesta
Nyt teki mieli herkutella rieskarullilla ja teinkin sitten kolmea eri sortti, kanarullia on tässä yläkuvassa ja seuraavat ovat tonnikalarullia ja alempana vielä kinkkurullia
O. s. t. i. n. S. o. c. k. m. a. h. u. l. p. ä. v. e. r. P. y. ö. j. 1. 4. ,. d. Y. V. K. J. I. T. A. g. (. ). U. L. E. C. z. -. 2. 5. 0. M. H. R. b. f. t l
T. o. m. a. t. i. n. s. e. l. k. ä. p. v. h. S. y. ,. u. ö. r. j. K. L. H. d. f. (. ). z. N. 1. 2. C. c. -. /. 0. g. F. A. 4. U. 3. M. b. 5. V. J. G. E. P. O. Y. o l. g )
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.