Mitä sitä tänään syötäisiin. Se jokaisen päivän ilon aihe. Tehtiin Antin kanssa pitkästä aikaa lihapullia ja halusin jakaa teille tämän hyvin simppelin ja helpon reseptin
Iltaa ystävien kanssa juhlistetaan maistuvilla graavilohiruisnapeilla ja kuohuvalla juomalla. Graavilohiruisnappeja varten graavataan lohta ja valmistetaan aromaattinen palsternakkapyree
FINPauligin Makupari kilpailuun lähetetty resepti ja mistä sain palkinnoksi Cupsolo-laitteen. Paulig Espresso Fortissimon paketista nousee huumaava, voimakas ja syvä kahvituoksu, mikä pysäyttää hetkeksi ajankulun
Toisinaan on hyvä vaihtaa liha kasviksiin, vaikkei lihatonta lokakuuta viettäisikään. Pinaatti- ja porkkanaohukaiset ovat aina kuuluneet omiin suosikkeihini ja koska nämä ohukaiset ovat mielestäni niin hyviä, ajattelin jakaa reseptin täällä uudestaan sen ajankohtaisuuden vuoksi
Jaa tämä kirjoitus ⤵. Yhteistyössä Asennemedia ja Neito rypsiöljyt. Viime viikolla tein neitsytmatkani villiyrttien pariin ja heti ensimmäisellä kerralla hurahdin hortoiluun täysin
Mehevät broilerin fileet maistuvat maukkailta ja raikkailta piccata-kastikkeen kanssa. Punaisen lihan syönti on jäänyt meillä vähemmälle, ja nykyään syömme paljon broileria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.