Niitä toisia taasen löytää Sandron lounaalta, ruisleivän juuresta asti leipovissa leipomoista, meidän joulupöydästä (teen ihan jumalaista saaristolaisleipää*) ja Ragun leipäkorista**
–. M. ä. o. n. k. u. l. a. s. y. ö. t. v. i. e. j. F. r. h. S. m. b. g. (. K. ,. T. J. ). P. p. H. L. B. c. d. ". A. Y. -. E. R. x. V. 2. I. •. 1. ½. ñ. 7. 5. 8. f. O. d l
A. s. i. a. l. e. v. ä. t. I. h. d. y. K. k. n. p. o. m. u. r. L. ,. V. ö. M. j. N. O. -. E. g. 2. 5. P. f. b. R. S. H. D. 1. 4. 0. (. ). T. 7. 6. +. 3. 8. d l. t l
Tein tuota parsapastaa ihan tulipalokiireellä, ja todellakin silti tuoreesta pastanteosta aloittaen. Kone hoiti onneksi hommat, mittaat vain jauhot ja nesteen ja kohta saat ulos tuorepastaa
Vatkaa munien rakenne rikki kevyesti haarukalla. runsaasti silputtua tilliä tai korianteria. En ole koskaan ollut innokas leivittäjä, mutta pakko myöntää, että toisinaan olen gluteenittomassa elämässäni ikävöinyt japanilaisia pankojauhoja ja niiden aikaansaamaa rapeaa paistopintaa
S. y. k. s. l. ä. i. r. j. o. t. e. n. v. K. p. u. a. m. &. B. ö. N. h. (. ). d. -. /. ,. P. L. f. M. g. Y. w. b. 1. 6. 7. 3. 0. T. A. +. V. 2. E. c. Ä. O. F. J. H. 8. 4. 9. I. U. ) l
–. –. H. a. b. i. t. r. e. -. m. s. u. l. v. j. ä. n. k. S. o. h. ,. d. g. p. M. 1. 0. 4. 9. 2. J. y. (. 5. x. ). T. O. V. ö. f. c. I. A. 3. 8. P. N. 6
E. n. s. i. k. t. o. a. l. e. B. g. ä. y. u. j. O. v. h. d. p. r. ). K. /. m. ö. A. R. V. N. T. ,. P. U. (. 1. 5. c. x. ". I. S. Ä. Ö. =. L. +. 2. 9. 0. 6. M. c m
Kun päälle lisätään kevyesti murennetut pekaanipähkinät, on kaikki suutuntumaa myöten kohdallaan. Lehtikaalia ja gorgonzolaa, joka havahdutti tämän kotiinpalaajankin pitämään homejuustosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.