Pidä maksapihvit lämpiminä alumiinifolion alla, kunnes kastike on valmista. Valmista ensin aterian muut osat, haudutettusipulija peruna-hernesose, katso vinkki
Puhdista maksa kalvoista ja halutessa liota sitä maidossa muutama tunti kitkeryyden poistamiseksi. Kuivaa maksa viipaleet ja mausta suolalla sekä pippurilla
Jauhemaksapihvit, se on se ruoka jota meillä nykyään on suhteellisen harvoin tehty. Haudutettusipulihan näyttää itsessään kelmeän kalpealta, mutta näin se pääsee oikeuksiinsa ja parantaa asteella koko ruuan ulkonäköä
J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
Ja silloin se ei todellakaan synny kaupan kastikejauheista, vaan itse tekemällä. Jos voita on liian vähän, jauhoja on vaikea ruskistaa tasaisesti ja lisäksi kastikkeeseen jää helposti kokkareita
Kuori ja hienonna sipulijavalkosipulin kynnet, kuullota pannulla ja lisää pataan. Kaada päälle olut ja lisää joukkoon tomaattipyre, Worcestershire-kastike, savupaprikajauhe, sokeri, suola ja mustapippuri
Samalla pilko porkkanat, sipulit, valkosipulit rouheasti ja lisää kannelliseen uunivuokaan. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
Tee porkkanoista lanttejaja suikaloi sipuli. Voihan sitä valmiiksi leikattuja pihvejäkin ostaa, mutta mitä vähemmän lihaa on käsitelty ennen pakettiin laittamista niin sitä edullisempaa se on
T. ä. n. o. s. t. i. m. e. k. p. a. r. j. l. h. ,. u. A. P. y. U. v. d. R. -. K. S. O. g. b. (. ). M. ö. V. 1. /. 2. w. f. c. W. I. '. q. C. F. x. E. B
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.