1,5 tuntia
hujahti vauhdilla. Ilta oli ehdottomasti enemmän kuin osiensa summa ja tällaiselle olisi tilausta jatkossakin. Makuparina taide ja viini toimii täysillä.
Makuparina esim. muutama pala tummaa- tai maitosuklaata koristeluun. Viinerin himon iskettyä, tein pikapelastuksen voitaikinalevyillä ja kinuskikreemillä
Sanoman he itse sisäistivät käytäntöön asti Heikin vuoden takaiselta ravintoluennolta ja samat naiset kertoivat viime vuoden lopun Porin Raw illassani laittaneen puljun pystyyn - ja näin Porikin pääsisi "foodeille"
FINPauligin Makupari kilpailuun lähetetty resepti ja mistä sain palkinnoksi Cupsolo-laitteen. Paulig Espresso Fortissimon paketista nousee huumaava, voimakas ja syvä kahvituoksu, mikä pysäyttää hetkeksi ajankulun
Ajattelen tietenkin myös lammasta, eikä ainutkaan pääsiäinen saa mennä ohi ilman suosikkiani, helppoa nyhtölammasreseptiä, joka aterian lisukkeista riippuen on muunneltavissa vaikka kreikkalaiseen tai lähi-idän tyyliin
Keitä kasaan Demi Glaze -kastikepohjajapunaviini, lisää mustaherukkamehu. Niin kauan kuin muistan on vauhtia syntymäpäiviin haettu ensin messuilta, maisteltu uusia ruokia ja viinejä eri wine tasting -tilaisuuksissa ennen illan synttäridinneriä
-. -. W. i. e. n. l. ä. j. t. ö. k. a. h. v. o. r. y. s. m. u. p. T. N. A. d. ,. M. K. F. 4. V. 1. 0. +. 8. ½. J. L. *. g. ü. S. (. ). O. b. c. ô. P. d l
Sisältö on monipuolinen ja hyväksi havaittuja reseptejä on tarjolla niin aamiaiselle, arjen tarpeisiin (pöytään puolessa tunnissa), viikonlopun herkutteluun, ajan kanssa kokkailuun - juhlaa ja kasvisruokikaan unohtamatta
Tällä välin valmistin maa-artisokkapyreen, johon löysin ohjeen Hellan javiinilasin välissä -blogista, joka on yksi suosikeistani ruokablogien valtaisassa maailmassa
-. -. -. -. -. -. S. a. i. n. k. u. t. s. e. h. l. m. ä. p. r. J. c. o. b. '. C. E. V. G. O. g. d. y. v. T. j. ,. A. N. P. ö. M. K. 1. 5. 2. 3. /. H. L. 0. k g. d l
Omin pikku kätösin kerätyt villiyrtit yhdistyivätkin keittiössä yksinkertaisesti superherkuiksi kotimaisten Neito -rypsiöljyjen kanssa, joiden kuudesta eri mausta voi yhdistellä jos jonkinlaisia makupareja
Suolaa ja pippuria. Igorin kana on jo klassikoksi muodostunut parin vuoden takainen somehitti, joka sai alkunsa Peggyn pieni punainen keittiö-blogin reseptistä
Korista, jossa on rapeaa leipää, juustoja, hilloa sekä pullo viiniä. Puraisu pataleivästä saa haaveilemaan seesteisistä maalaismaisemista, auringosta japiknik-korista
Ruokaa tulee melko paljon ruokatarvikkeita jotka monella ehkä kuuluvat hieman erikoisempien joukkoon, kuten maapähkinäöljy jahoisin-kastike, mutta voin luvata, että tätä ruokaa tekee mieli tehdä usein kun sen makuun kerran pääsee, joten öljyt ja kastikkeet eivät tule hapantumaan kaapin perälle
Meillä on nyt selkeästi menossa hurja linssi jakvinoa-kausi. Postaukset jatkuvat kvinoan parissa, se taitaa olla tämän hetken suosikkijuttuni jos lisukkeita mietitään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.