Maltan riisi
www.dansukker.fi
www.dansukker.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl puuroriisiä
  • 14 dl vettä
  • 11 l maitoa
  • 11/2 tl suolaa
  • 12 dl kuohukermaa tai hapatettua kermaa
  • 11/2 dl Dansukker Tomusokeria
  • 11 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1225 g pakastekirsikoita tai -vadelmia
  • 13 dl vettä
  • 11 dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 12 kanelitankoa
  • 11 rkl perunajauhoaMittaa vesi ja riisi paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna ja anna kiehua kansi päällä noin 10 minuuttia. Lisää maito ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä kansi päällä noin 45 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Mausta suolalla ja jäähdytä.Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita vaahto kylmään puuroon. Mausta sokereilla.Kiehauta kattilassa kastikkeen muut ainekset paitsi perunajauho. Sekoita keskenään 1–2 tl vettä ja perunajauhot ja kaada ohuena nauhana kastikkeen joukkoon. Anna pulpahtaa kerran ja siirrä kattila pois liedeltä. Jäähdytä.Annostele puuroa ja kastiketta kerroksittain laseihin.Vinkki!
  • Voit hyödyntää jälkiruoassa ylijääneen riisipuuron.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.