Näiden sämpylöiden aineet voit sekoittaa illalla jääkaappiin valmiiksi, pyöräyttää herätessäsi sämpylöiksi, antaa kohota samalla kun käyt suihkussa, antaa paistua samalla kun etsit jääkaapista juustot, leikkeleet ja vihannekset valmiiksi sekä keität kahvit
Oi että mä olen kadehtinut niitä ihmisiä, joilla on kotona suuri leivinuuni, jossa voi paistella ihania leipiä ja haudutella pitkään lihojaja pataruokia
Netti vilisee yönyli kohotettavien sämppäreiden reseptejä, ja muutamia olen testaillutkin. Ne työnnetään pikkupulliin niin syvälle, että osuvat leivinpeltiin
Taatelit ja banaani ovat oivaa iltasyötävää. Sekoita rahka ja jogurtti keskenään ja kääntele joukkoon mantelirouhe,mysli ja puolet banaanista sekä taateleista
Työnmäärä tässäkin on minimaalinen ja uuni hoitaa loput. Se on halpaa, se on helppoa ja se on hyvää. Kokonainen porsaanniska on mitäloistavin ruhonosa pitkään haudutukseen ja se ei ole hinnalla pilattu
Sopivasti tuli muutamat pullat pyöräytettyä sitten ja vähän isompi kasa niitä leipiä, kun ei siitä osaa aina sanoa paljonko niitä loppujen lopuksi sitten tuleekaan, koska näissä leipomuksissa mennään aina "näppituntumalla", siksi tarkkoja määriä ei ohjeestakaan löydy
Nyt oli vihdoin ainekset, jaksaminenja muutkin tähtimerkit kohdillaan, että saatoin kokeilla yönyli kohotettavaa sämpylätaikinaa, josta paistetaan tuoreet sämpylät aamupalaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.