Mansikka-raparperikakku
Ei mitään syötävää...
Ei mitään syötävää...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl peerunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 prk maitorahkaa
  • 1 prk Flora vispiä
  • 130 g valkosuklaata
  • 2 liivatelehteä Mansikka-raparperi täyte
  • 4 dl raparperia
  • 4 dl pakaste mansikoita
  • 2 dl hillo-marmelaadi sokeria
  • 200 g maustamaton tuorejuusto
  • 3 liivatelehteä Valmistin pohjan ja paistoin sen 175 astetta noin 45 minuuttia Valmistin ensin valkosuklaa täytteen. Sulatin suklaan, vatkasin vispin vaahdoksi ja yhdistin kaikki aineet keskenään. Kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet sulatin tilkkaan kiehuvaa vettä ja sekoitin täytteeseen.
  • 1,5 cm reunoja. Kakun kokoamisen aloitin laittamalla kakkupohjan muovitettuun irtopohjavuokaan. Ensimmäiseksi laitoin valkosuklaa täytteestä puolet kakun pohjalle ja annoin hetken hyytyä jääkaapissa, sen jälkeen mansikka-raparperi täytteen ja annoin taas hyytyä. Viimeiseksi loput valkosuklaa täytteestä ja pois leikattu kansi kakun päälle. Annoin kakun hyytyä yön yli.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.