Pienen tuotekehittelyn, useampien reseptien läpikäymisen jälkeen syntyi idea tähän mansikkabooliin. Halusin boolin olevan raikas, kivan värinen ja ennen kaikkea hyvää ja maistuvaa, jossa ei viina maistuisi
Juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi näin. Testaaja P kuvassa vasemmalla, testaaja I kuvassa oikealla. Jossain vaiheessa vahvinkin ihminen joutuu konttaamaan, jotta kykenisi vastustamaan vatsassaan olevan alkoholin painoa
Kello ei herätä sinä aamuna, ei edes linnunlaulu, saati raikkaan hajuinen aamusuudelma. Kärpästen nenän ja jalkojen kutitettelu on huomaamatonta, jotakin paljon pahempaa on tiedossa
Tiramisù on siitä täydellinen jälkiruoka romanttiselle illalliselle tai esimerkiksi sunnuntaina saapuvalle ystävänpäivälle, että jos ei siihen mennessä vielä ole ehtinyt seuralaistaan hurmaamaan niin tämän herkun antelias määrä alkoholia kyllä viettelee tehokkaasti
Sen verran jo jouluttaa Koiviston perheessäkin, että ikkunoihin on laitettu jouluvalot, ulkona on isot valonauhat viritettyinä ja joulukortit on lähetetty - joululahjatkin on jo hankittuina, ei tosin vielä paketoituina
Sellaisen olon, että voi kun se ja se oli lapsena hyvää, katso nyt noita cocktail-tikkuihin törkittyjä nakinpaloja ja säilykeananasta – mutta en mä noita siis enää söisi
Jokin aika sitten minulta pyydettiin tervasta valmistettuja ruokia, ja olen tässä nyt jonkin aikaa kokeillut sitä sun tätä ja viimeisin oli tervajäätelöä jota tarjoilin jälkiruoaksi paahdettujen saksanpähkinöiden kera
Lopputuloksesta ei aivan tiramisun makuista tullut, kun laajasta alkoholikaapista (lähinnä liköörejä hirveät määrät…) ei löytynyt sopivaa alkoholia kakkuun
Toivon mukaan tämä versio vastaa mahdollisimman pitkälti sitä yksinkertaista ja perinteistä käpykakkua, jossa täytteenä käytetään hilloa sekä sokerikreemiä
) perulaiseen risottoon siinä toivossa, että siitä tulisi se uusi koko kansan avokadopasta. Kyllä, olen toipunut erosta (paremmin kuin uskalsin toivoakaan
Tuli mieleen, että yritetäänkö miellyttää mahdollisimman monia jättämällä tärkeät makuaineet pois. 50g hiivaa. 150g voita. Sekoita tuorehiiva kädenlämpöiseen, noin 37 asteiseen taikinanesteeseen. 50g hiivaa. 150g voita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.