Mansikkamousse on yksi legendaarisista sokerikakkutäytteistä. Mansikkamoussen seuraksi sopii hyvin esimerkiksi valkosuklaa-, maitosuklaa-, tummasuklaa tai vaikkapa kinuskimoussen kanssa
Jos etsii mansikkaisen raikasta kakun täytettä, niin tässä on ihana ohje. Mousse on saanut paljon kehuja ja itsekin pidän tätä yhtenä suosikkitäytteenä
Laita kakkuvuoka pakkaseen mansikkamoussen valmistamisen ajaksi. Mansikkamousse. Mansikkakausi on nyt parhaimmillaan, niin tottakai tuoreita mansikoita kannattaa käyttää hyödyksi
Mansikkamousse. Mansikkamousse. Laita kakkuvuoan pohjalle yksi pohja tasainen puoli alaspäin (tästä tulee kakun pinta), kostuta ja levitä päälle mansikkamousse ja upota mousseen pilkottuja mansikoita
S. i. l. k. n. p. e. h. m. ä. a. s. o. u. v. j. K. r. t. ,. y. -. ö. d. J. T. g. M. Y. P. E. D. L. (. ). 1. 3. 0. 4. 2. 5. F. A. I. 6. O. 7. f. V. x. 8. c. H. *. 9. B. w. b. t l. d l
Mansikkamousse. Kakun nimi on ehkä hiukan harhaanjohtava, sillä tämähän ei ole pelkästään moussekakku. "Virallisen" määritelmän mukaan valkosuklaakerros tässä reseptissä on itse asiassa crème bavaroise, ja mansikkakerros sitten taas on mousse
Mansikkamousse (kakkuun menee noin 0,8 tästä, lopuista voi tehdä vaikka itselle moussejälkkärin). Mansikkamousse (kakkuun menee noin 0,8 tästä, lopuista voi tehdä vaikka itselle moussejälkkärin)
mansikkamoussea ja mehevä suklaakakkupohja. Yleensä tuppaan tunkemaan tällaisiin mansikkamousseihin sitruunaakin, mutta vaihtelun vuoksi tein täytteen tällä kertaa ilman
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.