Mutta Amerikkalainen mansikkapiiras löytyi ja innosti kokeilemaan. Niinpä nytkin hyppäsin sitten toiseen äärilaitaan ja päätin, että jotain suolaista, jotain makeaa, yksi kumpaakin, saa todellakin riittää
suolaa ja pippuria. Aprikoosikastike. Leikkaa sipuli, porkkana ja selleri ohuiksi siivuiksi. Muserra valkosipuli veitsellä, jajaa kynnet muutamaan osaan ja lisää nekin kasvisten päälle
Valuta aprikoosit ja paseeraa ne sitten siivilän läpi. Suolaa ne kevyesti ja grillaa sitten 5-7 minuuttia molemmin puolin, valele välillä kastikkeella. Grillaa tomaatteja 2-3 minuuttia ja tarjoile kyljysten kera. 1 prk aprikooseja. 2 rkl soijaa
Sekoita margariini ja sokeri valkoiseksi ja ilmavaksi. Aprikoosikastike. Raasta sitruunoiden ohut, keltainen kuori ja lisää se margariini-sokerivaahtotaikinaan
Tämän mansikkapiiraan etuina ovat nopea valmistus ja herkullinen maku. Löysin ohjeen monen mutkan ja blogin kautta, ja resepti taisikin olla tosi suosittu vajaa vuosikymmen sitten
Tankkasin heti alkuviikosta jääkaappiin mascarponea, ricottaa ja mozzarellaa. Niistä olemme jo käyttäneet mozzarellaa ja tänään aukesi mascarponepurkki
Lisää joukkoon kaikki muut ainekset ja anna hautua hiljalleen n. 3 broilerin filettä3 dl vettä2 dl ruokakermaa130 g kuivattujaaprikooseja2 tl sitruunamehua0,5 tl inkivääriä1 tl paprikajauhetta2 tl persiljaamustapippuriasuolaaöljyäLeikkaa fileet reiluiksi paloiksi ja paista niihin kasarissa öljyssä kaunis pinta. 30 minuuttia, kunnes kana on mehevän kypsää ja aprikoosit pehmenneet. 130 g kuivattujaaprikooseja. 1 tl paprikajauhetta. 2 tl persiljaa
Jatkoimme ruokailoittelun täyteistä viikonloppuamme itsenäisyyspäivän Thai-teemasta sunnuntailounaalla siihen toiseen, itseäni lähempänä olevaan itään ja rentouduimme avaamalla viinipullon ja kokkaamalla molempien rakastamaa lammasta oikein ajan kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.