Katsoin ohjeita useasta lähteestä ja perusrakenne oli kaikissa melko sama, riisiä, maitoa ja/taikermaa, porkkanoita keitettynä tai raastettuna, kananmunaa, muskottipähkinää
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon kaakao, voi ja sokeri. irtoreunavuoan pohjalle. Sekoita keskenään juusto, keltuaiset, sokerit, viski ja vatkattu kerma
Ei raaka-suklaata, vaan ehtaa Fazerin sinistä ja samassa suhteessa luomu cashew-pähkinöitä. Nykyäänhän monilla on kaapit pullollaan kuivattujamarjojajamaca-jauhettaja tvaikka mitä
Päätin syventää kakun makuaja vahvistaa appelsiinin asemaa. Toimiston kitkeriä automaattikupposia ei lasketa, niitä tulee kumottua pelkästään väsymyksestä ja tottumuksesta
Aina välillä tulee tehtyä raakasuklaata,joka on NIIN hyvää,ja jota on myös helppo ja mukava tehdä,mutta koska yleensä teen sitä aina mutu-ohjeella,en koskaan seuraavalla kerralla muista mitä siihen tarkkaan tulikaan
Muoti muuttuu yllättävän nopeasti myös leivonnan ja ruoanlaiton saralla. Kuivakakut, klassikkopikkuleivät ja monet muut perinteiset leivonnaiset on moni unohtanut jo miltein kokonaan
En tiedä, missä vaiheessa nämä otsikot muuttuivat kevyesti eroottissävyitteisiksi, mutta miksipä sitä lähteä hyväksi havaittua muuttamaan kun ilkikurinen mieli nauttii ja mm
Silmät osuivat omeniin ja siinähän se. Sen verran makoisaa siitä tuli, että laitetaan ohje jakoon. Ja on sanomattakin selvä, että tietty oman puun tai muuten kotimaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.