Yhdistä vaahdot ja lisää mariannerouhe (kaupasta löytyy myös valmista marianne crush -rouhetta) ja paloittele käsissäsi keksit sitä mukaa, kun lisäät ne vaahtoon ja kääntele nuolialla sekaisin
T. ä. n. o. m. u. f. i. s. e. t. a. C. p. c. k. v. r. l. ). A. y. h. -. M. j. d. E. ,. K. 2. 4. 5. 0. 1. g. /. 3. L. V. S. P. 8. I. N. F. J. n l. d l. t l
Valmista marengit vaahdottamalla valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Paista 110 asteisessa uunissa noin puolentoista tunnin ajan, kunnes marengit tuntuvat kovilta ja ne irtoavat hyvin leivinpaperista
Fariinimarengit. Pursota marengit leivinpaperoidulle uunipellille. Heippa. Löysin mielenkiintoisen ohjeen fariinimarenkeihin ja olihan niitä pakko kokeilla
k. e. s. i. v. o. 8. l. a. u. t. 2. 0. 1. 4. M. p. r. n. w. ä. N. m. ,. j. d. h. J. -. S. y. ö. T. V. P. (. ). K. O. L. 3. x. c. ½. 7. 5. g. /. 9. C. A. R. *. 6. B. F. b. E. U. ) l. d l. t l
E. h. d. i. n. p. ä. s. t. e. v. l. y. k. u. o. a. ,. m. M. ö. j. r. -. O. b. V. J. H. Y. K. S. I. g. (. T. ". C. 2. 0. D. ). 5. 1. F. z. 4. >. ( l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.