Tämä on ihan huippuohje. Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue. Vaikkei se Nanna nyt kirjoittanutkaan minulle hirvireseptiä kamadolle juhannukseksi, löysin häneltä hyvän ohjeen marinoidulle punasipulille
ällä hetkellä lisäilen punasipulia miltei ruokaan kuin ruokaan, etenkin marinoituna. Teen yleensä purkillisen kerralla, marinoitu sipulia voi käyttää jo parinkymmenen minuutin päästä valmistuksesta, mutta se myös säilyy useita päiviä hyvänä ja muuttuu vinkeän fuksianpunaiseksi
P. u. n. a. s. i. p. l. t. k. e. v. ,. y. ä. m. r. o. -. h. j. M. T. 2. 1. d. (. ). 5. K. L. 8. 0. A. g. ö. H. ". å. c. w. b. O. 6. {. S. B. }. N. a l. d l. t l
Tänään on vuorossa marinoidut punasipulit sekä jälkiruoka…. Pidämme huomenna Juhannus-etkot eli grillaamme ulkona itsetehtyjä hampurilaisia erilaisilla lisukkeilla
Marinoituapunasipulia nautittiin lampaan kera. Kuori ja leikkaa punasipuli hyvin ohuiksi viipaleiksi. Kaikki ei taaskaan mahtunut kotipakastimeen, mutta onneksi työnantajallani ja minulla on oma "lihajemma" eli pakasti työpaikan kellarissa
Runsasta sipulisatsia ei tosin saa käytettyä kokonaan aamiaisleipien lisukkeena, joten ohjeen voi puolittaa tai sitten hyödyntää viiikonloppuna aamupalalta ylijääneet punasipulit esimerkiksi tortillojen tai burgereiden välissä sekä ruokaisan salaatin koristeena
Uusin salaattilisukevillitykseni onmarinoitupunasipuli. Söin alkuvuodesta aivan super hyvän salaatin Turussa Ravintola Tintåssa, joka on ehdottomasti yksi Turun parhaimpia ravintoloita
Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan. Ohjetta on siis tosiaan helppo muokata mihin vain juureksiin sopivaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.