Viime viikkojen sään perusteella ei uskoisi että on heinäkuu ja että kesä on jo puolessa välissä. Säästä huolimatta kotimaisten marjojen sesonki alkaa olla täällä ja ainakin minä ajattelin ottaa siitä kaiken irti
Kirjassa oleva raparperi crumble ja tuorejuustovaahto päätyi Juhannuksena mökillä tarjolla olleen saaristolaisbuffetin jälkiruuaksi ja se sulatti jokaisen ruokailijan sydämen
/. Marjat näyttelevätkin suurta osaa minun leivonnassani. Juuri nämä kaksi marjaa sai minut inspiroitumaan näihin kesäisen pehmeisiin ja suussa sulaviin kuppikakkuihin
Serve apple crumble with vanilla ice cream or vanilla sauce. Apple crumble6 apples 75 g margarine 2 dl rolled oats 1 dl sugar ½ dl chopped almonds 1 teaspoon of cinnamon Cut the apples into wedges (in some recipes apples are peeled, I don’t see that necessary when picking the apples directly from tree)
Tässä sunnuntain kunniaksi ihana punaviinimarjaohje. * Jos et omista pieniä piirakkavuokia voit myös leipoa piiraat uunin kestävissä mukeissa/kahvikupeissa
Marjakerros. Sekoita marjat, perunajauhot, sokeri ja vaniljasokeri keskenään toisessa kulhossa. Levitä marjat vuoan pohjalle ja ripottele murutaikina päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.