Tässä sunnuntain kunniaksi ihana punaviinimarjaohje. Piirakat leivotaan pieniin annosvuokiin ja ne ovat oiva tarjottava jälkiruokana vaniljajäätelön kera
Hyviä mustikkapiirakka-reseptejä ei koskaan voi olla liikaa. 1 iso piirakkavuoka, 10-12 annosta. 3/4 - 1 dl sokeria. 1 iso piirakkavuoka, 10-12 annosta. 3/4 - 1 dl sokeria
Hyviä mustikkapiirakka-reseptejä ei koskaan voi olla liikaa. 1 iso piirakkavuoka, 10-12 annosta. 3/4 - 1 dl sokeria. 1 iso piirakkavuoka, 10-12 annosta. 3/4 - 1 dl sokeria
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. ö. i. n. e. k. a. r. l. ä. m. s. R. d. V. v. t. c. u. p. K. o. J. ,. h. j. y. N. P. ". T. ). g. (. C. 1. 2. 4. 0. 3. /. 7. 5. H. D. O. 8. +. L. F. f. A. 9. B. w. W. E. k p. g ). d l. t l. r k. m i. g ,
Red Velvet -kakku on tunnettu hehkuvan punaisesta pohjasta ja tuorejuustoa sisältävästä täytteestä. Muokkasin taikinasta brownie-leivoksia muistuttavan suklaisemman version ja tein tuorejuustosta kuorrutteen
-. -. -. -. -. -. T. i. t. d. ,. v. ä. h. n. l. s. J. e. k. a. j. o. m. V. y. u. r. p. D. N. g. ö. E. I. (. c. z. P. ). b. w. A. K. M. 1. 6. =. 2. x. B. 5. 0. f. 3. 7. O. L. S. R. Ä. Y. ". ) l. c m. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. O. S. V. A. L. U. M. N. I. T. J. o. s. e. t. i. j. a. n. h. l. p. r. v. k. u. ,. ä. y. m. d. 2. 0. ö. E. H. Y. 3. D. R. C. P. (. 1. ). c. b. 8. /. 7. 5. f. 4. g. B. w. Ä. d l. t l
-. P. u. n. a. i. s. t. M. h. k. e. V. l. o. S. ä. m. v. ,. r. j. C. f. R. d. p. A. T. y. I. ö. B. K. J. O. H. 6. 5. 1. 2. L. Y. (. 0. c. ). 7. 3. 4. Ä. E. U. g. /. ) l. d l
-. N. y. t. u. l. e. h. k. ä. p. s. i. n. o. m. j. a. (. ). v. d. r. ö. M. H. ,. c. T. D. I. K. J. A. 1. 5. g. 0. 7. f. +. 3. 2. O. L. S. V. 4. /. Ä. R. E. U. Ö. Y. P. ) l. d l. t l. c m
This batter was deliciously chocolate-y, not too runny nor thick. Red food coloring. It's perfectly spoonable, pipeable, lickable, craveable, touchable, pour-it-into-my-mouth-and-let-me-shower-for-awhile-in-it-able (say the able with a classy French accent) and just amazingly DELICIOUS
Hesarin Ruokatorstaissa oli niin houkuttelevan näköinen red velvet- kakku, että oli pakko kokeilla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi muna-sokeri-vaahtoon lusikalla varovasti sekoittaen
Nämä on olleet "to-do" listalla jo monta vuotta. Red Velvet cupcakesTaikina. 6 dl vehnäjauhoja2 rkl kaakaojauhetta2 tl vaniljasokeria 3,5 dl sokeria300 g huoneenlämpöistä voita2 isoa kananmunaapunaista ellintarvikeväriä (laitoin Wiltonin Red No taste väriä 1 tl)reilu 2 dl piimää 1,5 tl ruokasoodaa2 tl valkoviinietikkaa Sekoita jauhot, vaniljasokeri ja kaakaojauheVatkaa sokeri ja huoneenlämpöinen voi vaahdoksiLisää kananmunat yksitellen kokoajan vatkatenLisää punainen väriaineLisää joukkoon vuorotellen jauhoseosta ja piimää kolmessa erässä, joka välissä kunnolla tasaiseksi sekoittaen
Tällaiseen pallonmuotoiseen kakkuun kannattaa valita sokerikakkua napakampi kakku, esimerkiksi tämä Red Velvet -kakku toimi oikein hyvin tällaisessa kakussa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.