Lisäksi tein siis kaksi maijallista vadelma-punainen viinimarjamehua ja yhden vielä punaisista ja mustista marjoista, nämä mustat löytyi vielä kotipuskista ja puskiin jäikin loppukesäksi syömistä
Viime viikonloppuna Micke täytti vuosia ja ruuan suhteen toiveina oli kunnon pihvit ja kinuskikakku. ) Edellisen kerran olen tehnyt kinuskikakkua sisareni ylioppilasjuhliin 90-luvulla ja silloin kakku ei koskaan päätynyt tarjolle
2 dl marjamehua. Kakun täytteessä on vaahdotettua kinuskia, joka tasoittaa hyvin puolukan kirpeyttä. Tein kakun gluteenittomana käyttämällä pohjassa gluteenittomia digestivekeksejä
mansikka- tai muuta marjamehua. Sain tilaisuuden tehdä täytekakut kaverini siskon rippijuhliin. Tarjolla oli kermakakkujen lisäksi vadelma-valkosuklaajuustokakkua
Välissä on mustikkamansikkamousse, sisältäen mansikoita ja mustikoita soseena noin 4dl (kannattee makustella että on makua tarpeeksi, 2 prk vispikermaa, 1 prk ranskankermaa, 1 prk vaniljatuorejuustoa, tomusokeria, vaniljasokeria, 8 liivatelehteä, marjamehua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.