Juuri sellaiselle, kuin tämä marokkolainen linssikeitto. Alkaisikohan jo tässä ilmojen pikkuhiljaa viilentyessä ja iltojen pimentyessä olla aika mausteiselle ja lämmittävälle keitolle
Tämän ihanan, suorastaan syntisen hyvän pataruuan löysin Elämää Koivurannassa-blogista, kun tutkin reseptiarkistojani, multa löytyi itseltänikin muutama resepti
Tämä mahtava marokkolainenkikhernepata onnistui yllättämään meidät niin hyvin, että sittemmin, viime kuukauden aikana, on kattila porissut useamman kerran nostattaen huumaavan tuoksun koko keittiöön
Eilen otin sulamaan tuota jonkin aikaa sitten tekemääni palapaistia ja tein siitä moskovanpataa. Onneksi tein tuli niin mureaa ja herkullista pataa, ettei meillä ole naudasta tälläistä ennen ollutkaan
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Marokkolainen hummus paahdetusta porkkanoista. * * *. For English please see here. Jos edellinen hummusresepti aurinkokuivatuista tomaateista hurmasi makujensa syvyydellään, viettelee tämä lempeällä makeudellaan ja marokkolaisvivahteillaan
Kiireetön sunnuntai ja pataruoka kuuluvat ehdottomasti yhteen. Pataruoka on se helppo ruoka joka alkuvalmistelujen jälkeen valmistuu uunissa kuin itsestään
Tarjoa meksikon pata ranskankerman ja vaalean leivän kanssa. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi, limetin tai sitruunan mehu, liemikuutio, chilimauste, sokeri, suola ja pippuri
Marokkolainen leipälätty msemen. Täkäläisellä tunnetulla kokilla on ihan mahtavan hyvä kulinaarinen matkaohjelma,jossa hän erään yhtä tunnetun laulajan kanssa kiertää eri maita ja tutustuttaa katsojat paikalliseen ruokakulttuuriin
Raikkaan hedelmäinen appelsiinikakku viimeistellään mausteisella siirapilla. ”Meskouta” on arabiankielinen sana, joka viittaa klassisiin marokkolaisiin kakkuihin, joiden avainraaka-aine on jogurtti tai appelsiinimehu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.