Marokkolaiset kalavartaat ja minttujogurtti
Herkkuja, hepeniä ja muita väkerryksiä
Herkkuja, hepeniä ja muita väkerryksiä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kalavartaat (neljälle)
  • 750 g lohifileetä
  • 2 valkosipulinkynttä 5cm pala inkivääriä
  • 1 sittruuna (mehu ja kuori)
  • 1/2 tl kuivattua chiliä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1/2 tl kanelia
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • Minttujogurtti
  • 1 valkosipulinkynsi 2 dl turkkilaiosta jogurttia
  • 2 rkl tuoretta hienonnettua minttua
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • 1/4 tl kuivattua chiliä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/2 tl sormisuolaa
  • 1/2 tl valkopippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.