Syyskuun Yhteishyvän ruokaliitteessä ollutta Marrakechin broileria oli pakko kokeilla. Marrakechin broilerinuijia naposteltiin Itämaisen salaatin ja karamellisoitujen luumujen kera
Tämä Marrakechin broileri -ohje tuli sen jälkeen meidän vakioruokalistalle, tästä pitää koko perhe. Jokin aika sitten osallistuin opiston ruokakurssille, jonka teemana oli pohjoisafrikkalainen ruoka
T. e. i. m. j. o. u. l. n. a. k. C. P. -. h. s. t. y. ö. r. p. R. ,. 2. 4. g. ä. 1. 0. 3. v. x. O. A. I. K. N. L. d. S. 6. 5. H. /. J. c. (. ). k g. d l
Salaattia söimme Marrakechin broilerin kanssa, josta reseptiä tulossa myöhemmin. Ihanan rapea ja erittäin ravinteikas lehtikaali toimii tämän salaatin pohjana
Muita Tapaninpäiväpöydän antimia oli lisukkeeksi Paolon linssi appelsiinisalaatti. Joulunaika ja -ruuat ovat ihania, mutta viimeistään Tapaninpäivänä ne alkavat jo tökkiä ja pitää päästä tuulettumaan myös ystävien seurassa
Fenkoli- appelsiinisalaatti. Fenkoli- appelsiinisalaatti. Reissusta on tultu ja pyykinpesu meni kaupassa käynnin edelle, joten kaapin antimista tuli kyhättyä tällainen satsi
Halkaise granaattiomena ja irrottele lusikalla sen siemeniä viipaleiden päälle. Ripottele salaatille hyppysellinen fariinisokeria ja koristele sitruuna melissan lehdillä
Oranssit ruokalajit eivät näköjään lopu noin vain kesken. Kuvan söpöliini on appelsiinipuuksi kutsutun huonekasvin hedelmä, sen maku ei kuitenkaan varsinaisesti hivellyt makuhermoja
Appelsiinisalaatti. Kun suurinta osaa tuotteista saa ympäri vuoden, on helppo unohtaa halutessaan sesongit- vaikka juuri silloin maut olisivat parhaimmillaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.