Marsalakana syntyy vaikka arki-iltana. Kanaa Marsala-kastikkeessa. Joten otin sen pullon, mitä sain ja siitä samaisesta olemme toistaiseksi kaikki marsalakanat tehneet
Ohjeen löysin googlaamalla, ja se on peräisin Wicked sweet kitchen -blogista. Ja näiden täydellisyyden salaisuus on se, että näitä ei tosissaan saa paistaa liian pitkään
Nyt tammi-helmikuussa kannattaa veriappelsiinien lisäksi herkutella avokadoilla. Meinasin pissata pöksyihini onnesta sen halkaistuani ja huomatessani sen täydellisyyden…ei mitään tummaa missään, kauniin vihreä ihan kauttaaltaan, ei mitään säiketiä ja juuri sopivan pehmeä
New York-muki matkasi ensimmäiseltä NYCin reissultani Dubaihin, ja nyt sen koti on Helsingissä. Vaikka itse sanonkin tässä ollaan täydellisyyden lähteillä
On melko epärealistista, jos kuvittelee että kaksi päivää riittää saavuttamaan täydellisyyden. - Join puoli litraa vettä kun heräsin ( kolme tuntia suunniteltua myöhemmin joten siksi aamupala ja lounas korvaantui brunssilla )
MUSTIKKA-VALKOSULKAAMUFFINIT. tilkka hunaja-omanaviinietikkaa (Rajamäen). MUSTIKKA-VALKOSUKLAAMUFFINIT. 5 dl-1 l vettä. 3-4 valkosipulinkynttä. 8-10 dl tuoreita marjoja ja/tai hedelmäpaloja (esim. Puristele liivatteista vesi pois ja sekoita liivatelehdet kuumennettuun sokeri-siideriin, lisää sitten sekaan 3 dl kylmää siideriä ja sekoita (kuori vaahto pinnalta pois). 3-4 valkosipulinkynttä. 8-10 dl tuoreita marjoja ja/tai hedelmäpaloja (esim
Sherrykana resepti on lähellä legendaarista Marsalakanaa. Aterian keveys tietysti riippuu lopullisesti käytetyistä raaka-aineista, mutta sherrykana on mielestäni se kevyt
Täydellisyyden tavoittelu elämässä on kivinen tie eikä johda sekään onnen lähteelle - moniko itseni lisäksi on kokenut tämän kantapään kautta, käsi ylös
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.