Oi, kun se on iso. Siksi onkin luontevaa jakaa seuraavaksipikaisen juustokakun ohje, joka pälkähti Martan päähän juhannusaaton aattona unen ja valveen rajamailla
Tämä on ensimmäinen kasvisruokakirja, joka minulla on ja se kokoaa mukavasti monia reseptejä, joita olen jo joskus kokeillut ja vielä enemmän sellaisia, joita olen aina halunnut kokeilla
Nimi ehken kalskahtaa ikävästi, mutta kertoo kaiken oleellisen. Puolitin Marttojen ohjeen ja tein pienen lisäyksen, joten tässä ohje yhteen pikarieskaan
Niinpä niin herkulliselta kuulostava kolaporsas haastaisi Martan hermot. Mutta hah, Marttapa lykkäsi possun uuniin yöksi ja otti ulos lämmöstä aamuvarhaisella ja näinpä siis nukkui odotteluajan
Ensimmäinen päivä Senigalliassa. Pyysin innoissani reseptiä, samoin teki anoppi, ja anoppi tekaisikin reippaana meille heti seuraavalla viikolla uuden kivikauden leivän
Karjalanpiirat on myös hieman hankala käsitellä, mutta lopputulos palkitsee. Mutta täytyy muistaa että kaikki Martat ja muut ammattilaiset tekee näitä päivittäin, eikä tunnu missään
Sekoita voisulaan hienonnettu tuore rosmariini ja suola. Ota voi huoneen lämpöön ja anna sen pehmetä. Hienonna punasipuli pieneksi kuutioksi ja freesaa se kattilassa
Lisää aprikoosinliotuksessa käytetty portviini, vesi, vasikanfondi ja soija. Viipaloi fasaaninrinnat viistosti ja asettele ne kuumille lautasille vesikastanjoiden ja punakaalin kera
Ei me ehkä suositellakaan majoneesi-salamipizzaa, sillä se oli oikeasti aika ällöä. Kaupan majoneesi on ihan hyvää, ja täytyy myöntää, että turvaudumme siihen melko usein
Kyseinen tuote maksaa kaupassa kolme euroa, purkki, eli sitä saa myös valmiina ja ilman vaivaa. Mutta eihän Martta olisi Martta ellei haluaisi itse tätäkin kyhätä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.