Suklaa on lempimakeiseni ja valitsen miltei aina suklaajälkiruoan ravintolassakin. Aamiaisella olen harvemmin nauttinut mitään suklaista, mutta Hanna Stoltin Aamiaiskirjassa* ollut banaani-suklaajääkaappipuuro kuulosti hyvältä
Ruotsalainen mantelikakku (20 cm). Tämän vuoden viimeinen postaus pamahtaa nyt. Pieniä motivoitumisvaikeuksia minulla on tässä viime päivinä ollut leipomisen suhteen
1. Viipaloi fileet neljään osaan ja painele ne litteiksi. Paloittele myös munuainen (josta olet poistanut vain uloimman rasvakerroksen) ohuiksi siivuiksi
Italian HerkuistaLaita kastanjat veteen likoamaan väh. 1/2 tunniksi, mielellääni pariksikin tunniksi. Lämmitä uuni 220 asteeseen, valuta kastanjat lävikön avulla ja tee jokaisen kuoreen pieni viilto (1-2 cm), koita kuitenkin välttää leikkaamasta sisusta
O. s. a. l. i. t. u. n. h. e. m. k. r. v. o. p. ä. V. d. K. M. f. y. j. L. ,. ö. b. g. S. (. 1. 4. -. 6. ). 5. 2. 0. 7. R. A. P. H. J. D. ". B. C. N. I. d l. t l. m i
Onhan se niin, että aamiaisen tekeminen pitäisi tapahtua nopeasti, teekuppi kourassa ilman sen kummempaa hifistelyä, mutta kun on aikaa, niin kannattaa kokeilla
For English please see here. * * *. Janssonin kiusaus on länsinaapurimme jouluun ja muihin juhlapöytiin kotitutunut klassikko, joka on yhtä helppo kuin se on herkullinenkin
Suklaa, tuo syntisen hyvä nautintoaine. Suklaata pidetään usein romanttisena aineena. Suklaan tuomaa nautintoa on verrattu rakasteluun, suuteluun ja ihastumiseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.