Moikka. Tämä resepti mun piti julkaista jo marraskuussa, mutta postaus on vaan roikkunut luonnoksissa. Joten nyt taitaa vihdoin olla aika kertoa nämä pari mahtavaa reseptiä
Lohipyörykät kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, antaa maun ja rakenteen tekeytyä, ja pistellä vasta seuraavana päivänä palleroiset parempiin suihin
Pääsiäislampaan muhiessa uunissa tein lounaaksi ja lasten iloksi kebakoita. Broilerinjauheliha on kivaa vaihtelua perinteiselle naudan jauhelihalle ja siitä kun vielä vääntää kebakoita - mitä itsellä ei ainakaan usein tule tehtyä - tuntuu se spessummalta
Suussa sulavat ja maukkaat valkosipuliperunat valloittivat makumaailmani jo 80-luvulla. Ehdoton suosikkini oli ja on yhä vieläkin valkosipuliperunat, pippuripihvi ja loraus punaviinikastike
Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin lohipyöryköitä leivinpaperoidulle pellille. Kypsennä kalapullat 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia
Suomessa on viime vuosina herätty maukkaan ohran terveellisyyteen, ja muun muassa ohratosta onkin monissa kodeissa tullut käypä korvike ravintosisällöltään hötömmälle risotolle
lauantai 7. maaliskuuta 2015. Maukkaat broileripiirakat aurajuustolla. Tässä yksi suolainen piirakka, joka on jäänyt jalkoihin muiden ajankohtaisen reseptien takia
Olin kyllästynyt perin tavanomaisen makuisiin jauhelihapihveihin ja jauhelihapulliin. Päätin lähteä hyödyntämään sokerin makua ja sain lopputuloksena aikaan todella hyvän ja herkullisen pihvin josta tykkäsi 5 vuotias apukokkinikin
Nokkonen on minulle vieras raaka-aine. En ole sen suuremmin keräillyt nokkosia itselleni syötäväksi. Joskus muinoin keräsin nokkosia kuivumaan talvea varten marsuille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.