Mausteinen kasviskeitto kikherneillä
Paleokeittiö
Paleokeittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 sipuli 2 porkkanaa (2 sellerinvartta)
  • 1 pss Pirkka -lehtikaalia (125 g)
  • 3 valkosipulinkynttä 1 l Puljonki -kanalientä (tai kasvislientä vegesoppaan)
  • 1 prk Mutti -kirsikkatomaatteja ( tai tomaattimurskaa)
  • 3 rkl Mutti -tomaattipyrettä
  • 2 tetraa Go Green -kikherneitä (350 g valutettuna tai palkokasvittomaan versioon 400 g jauhelihaa paistettuna)
  • 2 rkl sitruunamehua (+ kuorta raastettuna)
  • maustamiseen suolaa ja rouhittua mustapippuria maun mukaan
  • tarjoiluun tuoretta korianteria (+ notkistettua smetanaa)
  • 2 rkl kookosöljyä kuullottamiseen
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • ½ tl Ceylonin kanelia
  • ½ tl jauhettua inkivääriä
  • ripaus chilijauhetta
  • ripaus cayennepippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.