Hullaannun välillä joihinkin ruoka-aineksiin niin että syön niitä useita kertoja viikossa. lohen, broilerin, lihan ja kasvisten kera sekä salaatteihin, joihin lurautan marinadia vinaigreteksi
Ja voi, kuinka herkulliselta se näyttikään, joten eikun possua poskeen ja nautiskelemaan. Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Pulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Kaunis keväinen sää hellii meitä, linnut visertävät kauniisti ja lumetkin ovat alkaneet sulaa. Yksi resepti on ollut jo kauan listan kärjessä, mutta sopivaa valmistuspäivää/aikaa ei ole löytynyt
Muista varata riittävästi aikaa, sillä tämän ruuan valmistumiseen kuluu useita tunteja. Suolaa liha ja aseta se pataan tai uuninkestävään kannelliseen astiaan
Ja voi, kuinka herkulliselta se näyttikään, joten eikun possua poskeen ja nautiskelemaan. Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Bulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Ja siitä tuli muuten hyvää - täydellisen mehevääja maukasta. possua, cokista ja BBQ-kastiketta. Tästä ihanuudesta olin unelmoinut jo ikuisuuden ja olin hyvin iloinen, että pääsin vihdoin tekemään sitä
Quesadillas are basically two tortillas toasted on fry frying pan with cheese and optional filling (in this case corn kernels and cubed red pepper) in between two tortillas
Porsaan kassler onkin mainio raaka-aine, edullinen ja maukas. Pulled pork eli ylikypsä possu riivittynä tai nyhdettynä on hypännyt silmille yhdestä jos toisestakin blogista viime aikoina
U. u. s. i. m. a. B. o. n. A. p. e. t. -. l. h. d. ä. j. ,. k. r. T. y. v. V. b. ö. D. P. 2. +. 1. ½. 4. H. K. 5. 7. S. w. g. c. J. z. W. f. . ¾. ¼. ⅔. ⅓. –. d l. t l
/. /. /. /. /. /. /. T. a. i. s. m. e. l. ö. y. t. ä. j. n. u. d. k. o. g. r. A. p. h. v. ,. b. c. N. -. f. U. L. E. O. J. I. V. 1. 2. Y. P. R. H. S. (. x. ). w. q. '. z. G. M. C. W. t l
Viime perjantaina kokeilin klassista kiinalaisreseptiä, koska jääkaapissa oli possua viipaleina. Det var ett tag sedan, några snö- och hagelstormar senare sitter jag här och skriver igen
E. n. s. i. m. ä. e. y. h. t. ö. p. o. u. k. l. ,. a. j. d. V. r. v. T. A. P. b. q. K. c. S. g. I. f. H. C. w. &. -. 8. 0. M. 2. 1. W. B. 3. 4. L. O. (. ). 5. D. d l. t l
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Toimii parhaiten meksikolaisen ruoan maustajana, mutta taipuu moneen – itse olen viimeisen viikon aikana syönyt tätä salsaa leivän päällä, riisin seassa, pizzan päällä, dippinä kasviksille ja lusikalla suoraan purkista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.