Mehevä ja rouhea kurpitsakakku pekaanimurulla ...vai miten se nyt menikään
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • KURPITSA-PEKAANIKAKKU (20 palaa)
  • 5 dl kurpitsasosetta tai Bonne porkkanasosetta
  • 2 dl kasviöljyä
  • 2 tl vaniljauutetta
  • 2 dl maitoa
  • 3,5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1,5 rkl piparkakkumaustetta
  • 4 tl leivinjauhetta
  • 1 l vehnäjauhoja
  •  
  • pekaanimuru
  • 4 rkl voisulaa
  • 2,5 dl fariinisokeria tai vaaleaa muscovadosokeria
  • 1 rkl kanelia
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 2, 5 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.