Meksikolaiset jauhelihakepakot ja tomaattisalsa
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg jauhelihaa
  • 2 kananmunaa 2 sipulia raastettuina
  • 2 dl korianteria hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
  • 2 rkl tacomaustetta*
  • suolaa ja mustapippuria
  •  
  • lisäksi
  • 20 vedessä liotettua puista varrastikkua
  • 2 tomaattia kuutioina
  • 1 salaatti- tai kevätsipuli silputtuna
  • 1 dl korianteria silputtuna
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl limen mehua
  • (1 valkosipulinkynsi hienonnettuna)
  • suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.