Ajattelin kokeilla vihdoin enchilladoja, vaikka ajatus tuntui oudolta, sillä tortillojen (aka burritojen) ideana on mun mielestä tuoreet ja rapsakat raaka-aineet yhdistettynä mehevään lihaan
Tarjoa meksikon pata ranskankerman ja vaalean leivän kanssa. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi, limetin tai sitruunan mehu, liemikuutio, chilimauste, sokeri, suola ja pippuri
Erilaiset tahnat ja salsat ovat meillä usein sellaisten päivien ruokaa kun ei tiedä mitä söisi ja kaupassakaan ei jaksaisi tai viitsisi käydä -ainakaan pitkän kaavan mukaan
Tästä on kuitenkin hyvä tehdä makumatka Italianrajalle. Ehkä myös hiivaa voisi lisätä hieman ja hitusen hunajaa, jotka yhdessä jaksaisivat nostaa taikinaa kuohkeammaksi
E. i. l. e. n. v. t. m. y. s. ä. u. o. a. M. k. ,. d. j. b. g. r. 2. 0. 1. Y. w. f. '. h. I. A. D. c. G. p. K. V. -. P. ö. (. ". ). S. 7. C. B. W. T. q. L. O. R. U. J. z
Toinen ihana herkku, joka on helppo valmistaa ja lämmittää räntäsateisina päivinä kuin Meksikon aurinko, on tietenkin meksikolainen, täyteläinen kaakao
Kun käy syömässä hyvässä italialaisessa ravintolassa, tulee kotonakin mielitekoja. alkupalalistalla on karitsan kateenkorvaa, jota kuopus kerran söi Pampamissa, yliopiston vieressä sijainneessa ravintolassa
Okei, heti aluksi täytyy myöntää, että ei edesmennyt isomummo oikeasti italiasta ole, ja Quornkin on melkoisen tuore tuttavuus joten aloitettiin sitten tukevasti tandemvalheella
Tällä kertaa esillä on vaimon kokkaamaa ruokaa Italianja hieman Etelä-Amerikan hengessä. Keväisen aurinkoisen sunnuntaipäivän kruunasi upeasti bruschetasta, katkarapucevichestä ja sienirisotosta muodostunut ateria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.