Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettemme kotona silti leipoisi, ja nyt onkin korkea aika korjata tuo epäkohta, siispä Maustemittakaava tekee uuden aluevaltauksen leivonnan pariin
Olen itse vaan kokenut nyt tuon leivinpaperin niin helpoksi, vaikka lopputulos ei ehkä ole kaunein. Tämä oli uunissa tehtävä juustokakku ja halusin hyydytettävän, joten kokeilemalla sitten mentiin
Pehmitä ensin huolella tuorejuusto ja lisää siihen sitten muut ainekset. Suklaa-maapähkinävoijuustokakku (12 - 16 palaa). 175 g digestive-keksejä. 175 g digestive-keksejä
-. -. -. -. -. -. -. -. U. n. k. a. r. i. l. s. e. m. u. t. y. ä. o. d. g. G. á. z. h. j. J. ö. M. p. v. N. 1. ,. 2. 3. (. ). L. K. H. O. S. P. f. T. k g
Lisää lopuksi vanilija-aromi ja kerma. Muistatkos tämän klassikkokakun 70 -luvulta. 125 g voita1 dl sokeria2 kananmunaa2 dl vehnäjauhoja1 dl perunajauhoja2 tl leivinjauhetta1 dl kermaa2 tl vanilija-aromiaripaus suolaa (hmmm…vajaa ½ tl)Pingota irtopohjavuokaan leivinpaperi, voitele vuoan reunat rasvalla ja levitä puolet sulasta voista ja fariinisokeri pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Levitä taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa keskitasolla noin 45 minuuttia (älä ruskista kakkua
-. -. T. ä. m. e. i. o. l. s. t. n. k. p. u. v. y. a. r. j. E. ö. A. O. h. d. ,. w. K. g. P. S. 3. J. L. 0. 4. 1. 2. (. 5. %. ). f. M. U. V. b. p o. r k. d l
-. -. -. -. P. i. e. n. k. y. s. l. r. o. p. a. j. t. m. ä. T. h. u. v. O. ,. d. E. M. N. ö. ". S. J. (. ). K. I. L. H. A. 1. g. +. 6. 2. 3. 0. 5. 8. V. k g. t l. d l
-. -. S. e. l. a. i. n. t. u. o. s. p. r. P. k. ö. f. v. j. h. y. ä. J. m. T. ,. ). K. R. I. d. 4. (. 1. 2. ½. 3. C. c. V. 0. g. H. L. 5. M. N. O. D. A. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.