Merellinen pitsapannari  SAVOKSI !
Annan tupa
Annan tupa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kun miettii mitä tekisi venereissulle evästä niin suosittelenpa tätä, sillä tästä kun tulloo aeka isolle porukalle.
  •  
  • Lattaa pöövälle suurinpiirtein tämmöset aeneet
  • POHJAAN 6 dl maetoo,
  • 4 dl Myllyn Paras Pizzajaahoja,
  • 3 munnoo,
  • 1 tl suoloo,
  • 1 rkl pizzamaastetta.
  • PINNALLE: 2 sipulija tae purjosipulija renkuloina,
  • 4-5 valakosipulin kynsijä, (oman maun mukkaa)
  • 300 g savulohisuikaeeta
  • 300 g katkarapuja
  • 1 pien tölökki valutettua ananasmurskoo
  • 1 tölökki ( 400 g) valutettua tomaattimurskoo
  • 1 tl sitruunapippurija
  • 1 rkl pizzamaastetta
  • 2-3 dl juustoraastetta ( rasvarosenntti 5-15)
  • Kun miettii mitä tekisi venereissulle evästä niin suosittelenpa tätä, sillä tästä kun tulloo aeka isolle porukalle.
  •  
  • Lattaa pöövälle suurinpiirtein tämmöset aeneet
  • POHJAAN 6 dl maetoo,
  • 4 dl Myllyn Paras Pizzajaahoja,
  • 3 munnoo,
  • 1 tl suoloo,
  • 1 rkl pizzamaastetta.
  • PINNALLE: 2 sipulija tae purjosipulija renkuloina,
  • 4-5 valakosipulin kynsijä, (oman maun mukkaa)
  • 300 g savulohisuikaeeta
  • 300 g katkarapuja
  • 1 pien tölökki valutettua ananasmurskoo
  • 1 tölökki ( 400 g) valutettua tomaattimurskoo
  • 1 tl sitruunapippurija
  • 1 rkl pizzamaastetta
  • 2-3 dl juustoraastetta ( rasvarosenntti 5-15)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.