Viikonlopun ja tipattomien ja emäksien jälkeen aika palata normaaliin elämään. Alkupalana oli ruisleipää, jonka päällä oli forssan sienisalaattia, jota yritin tuunata suppiksilla ja tuoreella sipulilla
Pitkään kestäneen syksyn jälkeen juurekset ovat nyt poikkeuksellisen makeita ja mehukkaita. Punajuuri, porkkana ja pinaatti korostavat paistetun lohen hienoa aromia, jota vielä yksinkertainen Cava-kastike täydentää
Tuli mehevä ja hyvä paistos. Olen aiemminkin tehnyt koko perheelle tämän lasagnen ja rehellisesti sanottuna tämä on parempaa, kuin perinteinen lihasta ja maidosta tehty
Loma lähenee ja voin melkein tuntea varpaat hiekassa. On kiva päästä maistelemaan itämaisia ruokia, katselemaan uusia nähtävyyksiä ja pitkiä rantoja auringonotosta puhumattakaan
Tai no, meillä tätä komboa mussuteltiin itse asiassa ihan arki-illan terveellisenä hemmotteluiltapalana, ja annos ajoi asiansa loistavasti myös tässä yhteydessä
Näihin ei tarvita kuin muutamaa ainesta ja silti näistä saa ihania ja jopa juhlaviacoctailpaloja. Nopeita ja tosi helppoja tehdä, mutta maistuvat silti ihanilta
rucolaa, aurinkokuivattua tomaattia, oliiviöljyä ja mp. Samaan aikaan kesäkurpitsojen kanssa myös paahtui uunissa parska-ja kukkakaali nuppuja, joissa oli oliiviöljyä, mp ,suolaa sekä reilusti sitruunamehua puristettuna päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.