Aina silloin tällöin lapsuudessani (silloin, kun äiti ei jaksanut kokata. ) kävimme perheen voimin ulkoruokinnassa muutamissa kaupungin perheystävällisessä ravintoloissa
Tämänkin sunnuntaipäivällisen pelastajaksi selviytyi ylivoimaisesti taas kauppahalli. Lihatiskiä katsellessa makurin suuhun toivat veden niin hevosen, karitsan, hirven kuin naudankin jauheliha
Perjantaina äijä uhosi tekevänsä ensimmäisen yrityksen kohti alkukesän ruokahaastetta. Tässä se nyt on, mutta se meni kyllä vaikeimman kautta kuten rantaritsassa oli tapana sanoa
Kaada yhdelle lautaselle vehnäjauhot, toiselle korppujauhot ja riko kolmannelle muna. Mausta metsästäjän pihvit, kierittele vehnäjauhoissa, kastele munassa ja kuorruta korppujauhoilla
Leike valmistetaan yleensä joko porsaan- tai naudan ulkofileestä tai sisäpaistista. Leike perinteisesti leivitetään, eli nuijimisen jälkeen pyöritellään ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.