Minttu-tuorehernekeitto maistuu kesälle
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 nippu kevätsipulia (4-5 vartta) paloiteltuna
  • tai
  • 1 keskikokoinen jauhoinen peruna (esim. Rosamunda) kuorittuna ja paloiteltuna
  • 1 valkosipulin kynsi kuorittuna ja paloiteltuna
  • 1 litra kasvis- tai kanalientä
  • 900 g herneenpalkoja, joista perattuna
  • 250 g tuoreita herneitä
  • 0,5 tl sokeria
  • 1 rkl limetti- tai sitruunamehua
  • 1,5 dl pimää, creme fraichea tai kaurakermaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  •  
  • koristeluun
  • 3 rkl tuoreita herneitä keitettynä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.