Pursotuksetkin vaativat taitoa, kaikista hankalinta on nuo "hännät" mitä jää raahailemaan ympäriinsä, ja valkoisissa kissoissakin on enemmät nyppylöitä kuin keskimääräisessä mäkimaastossa mutta harjoitus tekee mestarin, eiks joo
Yleensä juuri nämä kaksi alla olevaa ja lisäksi runsaalla valkosipulilla maustettua tsatsikia. Tomaattikastike on sopivan tulista minunkin makuuni ja tahinikastike taas tasoittaa makuja
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja lisää se. porkkanasämpylöiden valmistusta ilman viljoja. omaa viljattomien sämpylöideni ohjetta hieman muokattuna ja lisäsin taikinaan
Lämmitä mikrossa varovasti n. Hyvä paksuus on sellainen, että kun dippaat donitsin kuorrutteeseen ja nostat ne pois, kuorrute jää pintaan ja valuu hieman reunoja alaspäin
No, kakku valmistui ja maistui aivan ihanalta, joten tuskin siitä mitään olellista unohtui. Voi voi voi, mitä syntisen ihanaa on keittiössämme syntynyt
Taikina on siinä vaiheessa hyvää, kun se jotakuinkin irtoaa kulhon reunoista ja käsistä muttei ihan. Sämpylöitä ei myöskään tarvitse pyöritellä tai muuten muotoilla, vaan taikina vain leikataan suikaleiksi ja paistetaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.