T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
R. u. o. k. a. r. s. t. v. l. e. h. i. p. m. d. n. -. g. y. O. j. ä. ö. ,. M. V. 2. 0. b. L. D. H. c. S. K. T. ". f. E. A. z. 5. J. P. I. G. F. 1. N. C. 6. 8. W. 9. Ä. ’. Y. 4. (. ). 7. 3. ) l. t l
Ja niillä pääkalloliukkailla voi sitten ajella autollakin. Siitä enempi sitten viikkoyhteenvedossa. Jumpan jälkeen ilta jatkui vielä leipomisella, mutta teen siitä toisen postauksen sitten
Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia ja mausta sitten. "60-luvulla yhteiskunnan varallisuus oli sen verran paremmalla tasolla, että liharuokia voitiin tarjoilla koulussa yhä enemmän
Hyvin on sujunut, varsinkin kun oon pitänyt mielessä, että synttärit lähestyvät kovaa vauhtia ja silloin sitten saan taas herkutella (toki kuuri jatkuu heti maanantaina, koska lopputavoitteeseen vielä matkaa
J. u. h. a. n. s. j. l. t. k. v. o. i. p. ä. e. r. -. A. ,. m. y. E. z. b. T. –. d. ö. ”. O. 2. K. R. M. 5. 1. 0. S. B. Q. g. 6. (. P. ). /. à. 3. 4. c. f. L. N. q. H. V. 8. D. +. G. k g. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.