Rapsakan lohen ohje löytyi Maku -lehdestä, mutta tuunasin hieman, koska ohjeessa oli ruislimppua ja sitä ei kyllä kotoa löytynyt, joten hapankorput saivat toimia ja nehän toimi vallan mainiosti
* sekoita jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään, lisää ne sokeri-munavaahtoon. * sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, kaneli ja sooda keskenään,
Käsityömessuilta löytyikin sitten Punoa, joten ei kun puikot suihkimaan. Kehtaanko edes myöntää, että takki valmistui reilusti ennen joulua, mutta sain sen pääteltyä vasta nyt
O. l. i. s. h. a. n. t. ä. m. e. k. v. o. u. p. ". M. j. z. r. ,. d. T. y. f. V. A. b. g. ö. N. K. Y. -. D. R. c. S. H. 4. 1. (. ). 2. 3. L. P. 5. 0. C. I. a l
Meillä tuoksuu tällä hetkellä ihanat korvapuustit, joita leivoin muutama tunti sitten. En saanut tästä leipomisesta tarpeekseni eilisten kaurakeksien jälkeen
Keitto on todella helppo valmistaa ja maku on kookosmaidon ansioista ihanan pehmeä. Utelin kokilta reseptiä ja se oli lähestulkoon alla olevan reseptin mukainen (pieniä lisäyksiä on tainnut vuosien varrella kuitenkin tulla)
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kakusta tuli tällä kertaa talon muotoinen kinuskipäällysteinen kakku, jossa on kermareunukset ja kevään kunniaksi muutama omenankukka
Pyrin aina hyödyntämään mahdollisimman paljon paikallisia tai kotimaisiaraaka-aineita, siksi valitsin tähän kastikkeeseen Simolan luomuomena – tilan laadukkaat omenat
Tee jauhoihin keskelle kolo, riko munakoloon ja. mittaa rkl öljyä ja vajaa tl suolaa munalle. ekakertaa tein, eikä ollut hajuakaan miten, (ei kyllä paljoo sen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.