Tein jouluksi rahkavoitaikinasta helppoja ja herkullisia jauhelihakierteitä. Suurin osa odottaa kyllä vielä pakasteessa, kun eihän sitä jouluna mahdottomia ehdi syödä
Kun risti on hävinnyt voi leipominen alkaa. Näin aikuisiällä päätin sitten, että perinteen on jatkuttava ja nyt sitä ollaan oltu näpit ruisleipätaikinassa jo jokusen kerran
Yhdet pikkujoulut ehdin juhlia ennen Intiaan lähtöäni. Kyseessä olivat pikkujoulut, joita vietämme entisten työkavereiden kanssa joka vuosi nyyttäriteemalla
Inspiraatio iski kuitenkin Mama Gastron pähkinäisestä ruisleivästä, ja innostuin tekemään leipäjuuren hänen ohjeellaan, aiemmat ruisleipäni olen tehnyt sellaiseen parin päivän "pikajuureen", jonka pohjana on ollut muutama hapanleipäviipale
Y. s. t. ä. v. n. i. p. y. l. a. e. r. j. u. o. k. g. m. P. h. D. ,. -. K. O. I. (. c. ). d. A. B. å. M. 1. 5. 0. 2. S. b. /. 7. R. G. w. ö. V. T. L. 3. 4. '. p s. d l
Ohjeena olen käyttänyt aina ruisleipä-sivun ohjetta joka yksin kertasuudessaan menee näin. Tästä yhteensä 400g jauhoa taikista tulee kaksi pikku limppua hyvin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.