Mustaherukkasorbetti ja suklaakeksi Mitäs sitten tapahtui. Kumpi on parempi, muru vai muru. Eeppinen (ja pienen sisäpiirin) kysymys, joka pakotti meikäläisen miettimään, kuinka hyvää ruokaa oikeasti tehdään
Mustaherukkasorbetti. Kesän marjoista yksi suosikkini on mustaherukka. Sen maussa on potkua ja jos se on saanut kypsyä pitkään auringossa on se myös todella herkullinen ja makea marja
Bistro O matin lounasjälkkäri oli tällä kertaa timjami-paahtovanukasta ja mustaherukkasorbettia. Pari viikkoa sitten sain ainutlaatuisen tilaisuuden hyödyntää kontakteja ja päädyin syömään lounasta yhdessä kahden kovan luokan keittiöveteraanin, Lasse Lundqvistin ja Eero Kennovaaran kanssa
Yhteistyössä Hotel Sveitsi/Primehotels. Viime viikolla olimme Siipan kanssa. minilomasella tutustumassa äskettäin uudistettuna avattuun Hotel Sveitsiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.