Mustajuurigratiini ja -keitto
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8-12 mustajuurta
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 dl valkoviiniä
  • 5-7 dl kasvislientä
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl kuohukermaa
  • 20-30 minuuttia eli kunnes gratiini on kauniin väristä
  • 25 cm
  • 2 perunaa
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 2 rkl öljyä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 dl
  • valkoista purjosilppua
  • 8 dl kasvislientä
  • 1 prk smetanaa
  • 100 g pekonia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.