P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Aloin miettiä, miten kavereilta saatuja varsia voisi hyödyntää suolaisessa ruoassa. Viikko sitten improvisoimme raparperisalsan, ja päätin kehitellä sitä edelleen
Ja hyvä niin, sillä siinä on kätevästi saanut tehtyä kaikki ruuat. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
H. e. i. m. ä. p. s. n. v. h. d. o. k. t. u. r. j. a. ,. w. T. l. J. y. ). P. c. (. K. L. I. M. 5. 0. g. f. 2. 1. 4. R. N. A. ö. E. b. 3. 6. 7. G. 8. 9. O. z. S. U. -. x. V. I l
Sen maku on todella mieto mutta silti siitä syntyy taivaallista keittoa ja gratiinia. Nyt sain taas äidiltä nipun kotiplantaasin mustajuuria ja vaihtelun vuoksi halusin tehdä niistä ensin jotain ihan uutta, kunnes näin Jonnan maa-artisokkakeitto -postauksen
Farangissa on listalla karamellisoitua possuaja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta. Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa
K. e. r. t. o. i. s. k. n. h. y. v. ä. a. u. E. H. V. m. p. j. l. ö. ,. d. 2. 0. 1. O. N. T. A. J. b. c. f. '. M. S. g. P. 4. -. 3. 8. /. (. ). ". F. L. w. Ä. B. r k. d l
☺ Ja minähän siis en ole ollut ikinä mikään aasialaisen ruoan ystävä. Jaajattelin jopa rohkaistua menemään pitkästä aikaa kiinalaiseen ravintolaan syömään
Erilaisten kotitekoisten säilykkeiden tekeminen on hauskaa ja niitä voi tehdä hyvin ympäri vuoden. Suuritöisin vaihe on ainesten pilkkominen, joka määrittää hillon ulkonäön ja koostumuksen
avaa sisäfilee veitsellä keskeltä ja painele auki. Tein Jamie Oliverin Marsalaporsasta. Ihan siinä ajassa possu ei valmistunut, mutta ohje oli helppo ja nopea
T. ä. m. r. u. o. k. a. n. l. p. e. i. s. t. (. C. h. S. ). ,. j. v. V. X. Ä. d. I. x. -. y. b. ö. g. K. L. R. 1. 5. 3. 4. 2. c. P. 7. 0. A. 6. J. E. U. a l. t l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. t. e. ä. s. h. r. m. g. T. j. v. y. S. O. d. C. ,. R. P. B. A. E. ö. H. -. 6. 0. f. 2. 3. /. 4. 1. c. (. 5. ). L. N. K. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.