Mustikka&maapähkinämuffinsseja hyvää aamuun
Punavuori Gourmet
Punavuori Gourmet
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl jauhoja, 1 dl täysjyväjauhoja, 1,5 dl kaurahiutaleita, 1,5 dl palmusokeria, 2 tl leivinjauhetta, 2 tl vaniljasokeria, 1 dl luonnonjugurttia, 1 dl omenamehua, 2 luomukananmunaa, 1 dl kookosöljyä, 1 dl mustikoita, 1 dl sokeritonta maapähkinävoita(onnistuu ilman tätäkin, jos olet pähkinälle allerginen, deluxeversio tehdään Nutellalla) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää nestettä ja kuivia aineita vuorotellen hyvin sekoittaen. Pyörittele mustikat pienessä määrässä jauhoja ja lisää ne taikinaan. Jaa muffinssivuokiin ensin osa taikinasta, laita silmäksi nokare maapähkinävoita ja laita loppu taikina päälle. Paista 200 asteessa noin 20-30 minuuttia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.