ruismustikkapuuroa, mustikkavispipuuroa, mustikkapiirakkaa pullapohjalla, mustikkamurupiirakkaa, mustikkamehua, mustikkahilloa, mustikkarahkaa, mustikka-karpalopiirakkaa, mustikkarättänää, mustikkasoppaa ja monta erilaista piirakkaversiota on pyöräytetty
Mehustimet tuppaavat lojumaan suurimman osan vuodesta turhakkeena kaapissa. Teräksisissä malleissa saa monesti pohjaosan kansineen hyötykäyttöön kattilana, ja meillä se onkin näin arkisessa käytössä lähes päivittäin
Tämä on ihan parasta aikaa vuodesta. saa poimia marjoja ja keittää hilloja ja mehuja. Mitkä ihanat tuoksut leijuvat kotona illasta (=yöstä) toiseen ja kuinka hauska on seurata keittiön rajojen ulkopuolella rivissä istuvia lapsia jotka tarkkailevat mehunkeiton saloja innoissaan ja huudahtelevat kirkkailla äänillään että äti sinun keittämä mehu on maailman parasta ja että olet ihana äiti kun keität meille mehuja
ruismustikkapuuroa, mustikkavispipuuroa, mustikkapiirakkaa pullapohjalla, mustikkamurupiirakkaa, mustikkamehua, mustikkahilloa, mustikkarahkaa, mustikka-karpalopiirakkaa, mustikkarättänää, mustikkasoppaa ja monta erilaista piirakkaversiota on pyöräytetty
Ä. i. d. l. t. ä. p. e. r. y. M. h. u. m. a. j. o. n. k. ö. v. s. ,. T. -. H. g. K. 1. 0. L. J. 4. N. U. A. R. O. I. E. (. ). /. S. 5. 8. 2. V. Y. c. P. D. 9. k g. d l
Mehumaijalla tehdyn höyrymehun teko-ohjeet löytyvät blogistani marja-aroniamehuohjeen yhteydestä. Keväällä omenapuiden kukinta-aikaan laitoin blogiinkin kuvan naapurin omenapuusta, joka oli yhtä kukkapilveä
1-2 dl kovaksi vatkattua kermavaahtoa, joka on maustettu mustikkamehulla. Tarvitset 23 cm. n irtopohjavuoan ja noin 18 cm leveän, vähintään 4 cm syvän astian (esim
Blogista löytyy aikaisempikin ohje puolukkahyytelölle. Nyt poimin vajaa 7 litraa puolukoita, jotka eivät olleet ihan kypsiä (osa kyllä syötiin sellaisenaan)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.