-. -. -. -. L. ö. y. t. i. a. s. h. n. r. e. p. P. o. 4. b. k. g. l. T. ä. u. j. m. v. E. S. J. d. ,. =. D. I. 1. 5. c. 2. 0. 8. (. ). f. 3. 6. ½. V. 7. K. Y. A. N. H. '. ) L. c m. m l. t l
Sitten valutin koloihin kondensoitua maitoa (suklaakastike toimii myös. Äiti vaan on sellainen kalkkis ettei ymmärrä miksi pitkä kenkälusikka olisi mahtava maila ja isohko Duplo-lego loistava pallo
Mutta vaikka ne kuinka ihania ovatkin, ei kuorrutus oikein tuon määrän kanssa soveltunut - kakkuun imeytyvä kuorrute jäi lähes kokonaan vaahtokarkkien päälle
) Resepti on Wicked sweet kitchen -blogista. 170 g Digestive-keksejä. Paista 30-35 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes pinta ei enää kiillä ja täyte on "pysähtynyt"
Salted Caramel Buttercream. Salted Caramel Buttercream. Salted Caramel Buttercream. Voit vaihtoehtoisesti tehdä kakun matalampana 2-3-kerroksisena kakkuna. 26 senttisessä vuoassa ja leikkaa se paiston jälkeen 2-3 kerrokseen. CHOCO-SALTEDCARAMELCAKE (8-10. 1 tl espresso -jauhetta. 2 kananmunaa, L-koko. 6 rkl Salted Caramel Saucea. Laita uuni kuumenemaan 175-asteeseen, kiertoilma 155-asteeseen. Jaa taikina tasaisesti kahteen 18-senttiseen korkeareunaiseen vuokaan (tai yhteen isompaan) ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Lisää jääkaappikylmä tuorejuusto, Salted Caramel Sauce sekä noin 1,5 dl tomusokeria ja vatkaa taas kuohkeaksi. Leikkaa pienemmät kakkupohjat yhteensä 4 osaan, suurempi 2-3 osaan. Nosta 1 kakkupohja tarjoilualustalle ja levitä sille osa Salted Caramel Buttercreamia esim. Levitä kuorrutusta ohut kerros myös kakun päälle ja reunoille ja laita kakku noin 10 minuutiksi kylmään. 10-20 sekuntia. Jos paistoit kakun 18-senttisissä vuoissa, ganachea jää hiukan yli, suuremmassa vuoassa paistettuun pohjaan nähden ganachea on siis riittävä määrä. 1 tl espresso -jauhetta. 2 kananmunaa, L-koko. 6 rkl Salted Caramel Saucea
Kypsennä kakkua 175-180-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia. Leikkaa kakku 2-3 levyksi. 1-2 cm. Halusin tehdä itselleni haasteen, ja niinpä päätin kokeilla suklaatäytekakun leipomista ensimmäistä kertaa
Koko porukalle kakku maistui ja onneksi saatiin hälytettyä myös apujoukkoja kakun tuhoamiseen (ettei mamma vaan söisi pikkuhiljaa huomaamattaan koko kakkua parin seuraavan päivän aikana… ”jos ihan pienen palan vaan…”)
-. -. -. -. -. T. ä. m. k. i. n. o. h. a. s. u. l. p. j. r. e. t. M. 2. ,. v. y. S. K. d. ö. 3. 0. c. 1. 7. 5. g. 8. (. f. ). V. L. P. 6. A. 4. a l. k p. c m. m l. t l
♥-Dr. Tässä ohjetta kyseiseen herkkuun (mikä siis käy kakkuun, cupcakeihin etc. 2,5 dl tummaa suklaata, sulana (itse laitoimme myös maitosuklaata)n. 5 dl tomusokeria½ + vähän ekstraa dl suolatonta voita (huoneenlämpöinen)1 tl vaniljasokeria2-3 rkl kermaaripaus merisuolaaRipaus vahvaa chilijauhetta (tai vaihtoehtoisesti esim. 2-3 minuuttia. Vielä kerran paljon onnea 3-vuotiaalle Matildalle. Sugar- 2,5 dl tummaa suklaata. 2-3 rkl kermaa. 2-3 min
) This cake is very delicious and the texture is so creamy and soft. Vaikka kakku oli todella hyvää, se oli kuitenkin ehkä hiukan liian makeaa, joten tein sille kaveriksi mustikka couliksen, jonka ohjeen pistän tänne myöhemmin
Joulupostaus nro. 8. Lumista torstaita kaikille. Vähän alkaa huolestuttaa, että saadaanko sittenkään sitä valkoista joulua, kun ulkona on niin ikävä ilma
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.